Kompetensutvecklare Petra Forssell

"Fler & nöjdare kunder"

Kommentarer från kursutvärderingar på företagarutbildning;

"Jättenöjd med kursen!"

"En kanonutbildning"

"Jag är supernöjd om utbildningen"

 

Kommentarer från kursutvärderingar studiecirkel Personlig försäljning;

"Kursledaren har många bra, personliga exempel och delat med sig av egna erfarenheter. Märks att Petra har lång erfarenhet av försäljning och de utmaningar det innebär"

"Inspirerande. Bra feedback (rollspel). Konkreta tips"

 

 

Kursutvärdering från kursen; Aktiv telefonförsäljning;

Alla deltagare tyckte att helheten och kursledarens pedagogik var "Utmärkt".

Deltagarna tyckte Innehållet, Kursmaterialet, Arrangör/service och nyttan för kommande arbete var "Utmärkt" eller "Bra"

Kommentarer;

"Erfaren kursledare", "Bra koppling teori och praktik", "Rak och tydlig kommunikation med alla inklusive kursledare", " Fick med mycket bra konkreta tips och idéer", " Jag är särkilt nöjd med genomgång av invändningar och avslut", "Första dagen lite flummigt (teoriavsnitt) men andra dagen suveränt"

 

Kommentarer i kundenkät omställningsuppdrag Startkraft AB;

"Min coach har stor erfarenhet av arbetsmarknaden och verkar ha stor insyn i hur chefer och företag tänker. Jag är mycket mer positiv till Startkraft och jobbcoachning än vad jag var innan.

"...Jag har fått reptilsnabba svar och sakliga varje gång jag sökt hennes hjälp. Petra Forssell är utan tvekan en enorm tillgång både för oss arbetssökande och Startkraft"

 

Lena Wingbro, Wingbro Företagsutveckling AB, www.wingbro.se;

"Jag har haft Petra som chef på mitt arbete som rådgivare/utbildare. Petra är en klok, flexibel och inlyssnande chef som försöker ta fram det bästa ur varje person, Hon är inte rädd att ta svåra beslut och hon är nyfiken på att lära sig nya saker och utvecklas. "

 

Dragan Sako, Business Region Göteborg;

"Petra är en ytterst kompetent och spännande rådgivare! Engagerad, realistisk och levererar alltid med hög kvalitet. Kombinationen av hennes erfarenhet och kunskap med gediget intresse för människor gör hennes unik!

 

Hans Cullberg, Oxid, www.oxid.nu;

"Under våra mentor/adept samtal har Petra ställt de där jobbiga och samtidigt klarsynta frågorna. Det har tvingat mig till att inte bara tänka i nya banor, utan även fått mig att formulera mig på ett förståeligt sätt. Det har öppnat upp nya sätt aoch vägar att tänka, för mitt företagande. Petras orädda och inkännande karaktär gör samtalen meningsfulla. Att få samtala med Petra är en ynnest som ger guldkant på livet, både bokstavligt och bildligt talat."

 

Pernilla Willig, projektledare Startkraft AB;

"Petra levererar! Hon skapar struktur i de mest intensiva situationer, får människor att vilja och våga ta ett steg till. Hon förmedlar engagemang med både en fast hand och ett smittande skratt.